<<...Είναι κακό πράγμα η ανεργία, αλλά είναι χειρότερο ο θάνατος. Είναι καλό πράγμα η ανάπτυξη, αλλά είναι καλύτερο η ζωή. Θα προτιμούσα να μιλάω για τη ζωή, αλλά αν γίνουν τα χρυσωρυχεία θα σας μιλάω μόνο για την ψυχή σας. Τίποτα δεν θα έχω να πω πια για τη ζωή.>> Μητροπολίτης Άνθιμος,ομιλία-συλλαλητήριο ενάντια στα χρυσωρυχεία Αλεξανδρούπολη 16/1/2008 ( από τον ιστότοπο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως http://www.imalex.gr/EF4AFB8A.el.aspx)

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

"ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ''!!!!

                   ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ,ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ....ΝΤΕΛΙΡΙΟ !
Ο ''ΠΡΟΕΔΡΟΣ'' , ΤΟΥ ''ΣΥΛΛΟΓΟΥ'' ΜΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ Δ.Σ., ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΣΤΟΝ Δ.ΚΟΛΙΟ : 

'"ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ''!!!!( ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε. ). (ΣΤΟ 9.42)

ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ .....ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ,ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΟΛΥ !!!!!!ΤΑΥΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ .


ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΣΟΙ ΑΝΤΕΞΕΤΕ : http://www.radiomax.gr/index.php/2012-11-14-08-18-51/4878-2013-11-20-10-23-49.html


1 σχόλιο:

  1. και φαίνεται χορτάτος ρε γαμώτο. έλεγα πως θα τον ψήφιζα. γι' αυτο και μονον. αλλα λιγούρης ο καημένος. όπως λένε και πολλές μάνες, αμα δεις φαί μείνε, αμα δεις ξύλο φύγε. όμως κύριε συμφεροντολόγε, και αχόρταγε για κέρδος, να ξερεις πως ο δύσκολος δρόμος είναι για τους δυνατούς, για ανθρώπους με αρχές, κύρος, παρισεία, θάρος, ανιδιοτελείς, ακέραιους, που τους οδηγεί στην πραγματική καταξίωση, όχι απαραίτητα προς ώφελος τους, αλλά για το γενικότερο καλό. εαν διψάς ή πεινάς καλύτερα για καταξίωση, πήγαινε χωρίς τυμπανοκρουσίες να εργαστείς για την κίνηση αλληλεγγύησης πολιτών, για να πιάσει το εμβαδό σου λίγο τόπο ουσιαστικό και πολύτιμο. μπορείς. (αλλά δεν θέλεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή