<<...Είναι κακό πράγμα η ανεργία, αλλά είναι χειρότερο ο θάνατος. Είναι καλό πράγμα η ανάπτυξη, αλλά είναι καλύτερο η ζωή. Θα προτιμούσα να μιλάω για τη ζωή, αλλά αν γίνουν τα χρυσωρυχεία θα σας μιλάω μόνο για την ψυχή σας. Τίποτα δεν θα έχω να πω πια για τη ζωή.>> Μητροπολίτης Άνθιμος,ομιλία-συλλαλητήριο ενάντια στα χρυσωρυχεία Αλεξανδρούπολη 16/1/2008 ( από τον ιστότοπο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως http://www.imalex.gr/EF4AFB8A.el.aspx)

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Η ΘΡΑΚΗ


Η ΘΡΑΚΗ ΜΕΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΜΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΨΟΓΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ  Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ,ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΓΩΓΟΥΣ,ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΛΠ!


 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ            ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: 18/04/2011
        ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ                                                             
        ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
        ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
        Λ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 306
       Τ.Κ. 68100                                                 
       Τηλ:2551064100-64102                                    
        Φαξ:2551064142                                                   
      Email:dimarxos@alexpolis.gr                               
                                                                        

 Μετά την ανακοίνωση της 1ης  συνεδρίασης της Γνωμοδοτικής Κεντρικής   Επιτροπής για το συνεδριακό Τουρισμό την 14η Απριλίου 2011, όπως με ενημέρωσαν
τοπικοί παράγοντες  ασχολούμενοι  με τον Συνεδριακό Τουρισμό  στην σύνθεσή της δεν προβλέπεται η εκπροσώπηση της Θράκης.
  Το γεγονός με λύπησε ιδιαίτερα γιατί εδώ στην Αλεξανδρούπολη έχουμε 7.000 θέσεις για τον συνεδριακό τουρισμό με εμπειρία πολλών ετών αφού ήδη διοργανώθηκαν εκατοντάδες πανελλήνια και διεθνή συνέδρια.
   Ενώ η Αλεξανδρούπολη συνδέεται με την Εγνατία οδό, έχει όλες τις συγκοινωνίες και είναι πλέον δεδομένη η θέση της στον συνεδριακό τουρισμό, δεν έχει δυστυχώς παρουσία ως Θράκη στην συγκεκριμένη επιτροπή.
 Ζητάμε επανόρθωση του λάθους που δεχόμαστε ότι προέκυψε από αμελή συμπεριφορά γιατί εδώ στη Θράκη δεν επαιτούμε   αλλά απαιτούμε αυτό που δικαιούμαστε.  
                       Ο Δήμαρχος 
               Ευάγγελος Λαμπάκης        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου