<<...Είναι κακό πράγμα η ανεργία, αλλά είναι χειρότερο ο θάνατος. Είναι καλό πράγμα η ανάπτυξη, αλλά είναι καλύτερο η ζωή. Θα προτιμούσα να μιλάω για τη ζωή, αλλά αν γίνουν τα χρυσωρυχεία θα σας μιλάω μόνο για την ψυχή σας. Τίποτα δεν θα έχω να πω πια για τη ζωή.>> Μητροπολίτης Άνθιμος,ομιλία-συλλαλητήριο ενάντια στα χρυσωρυχεία Αλεξανδρούπολη 16/1/2008 ( από τον ιστότοπο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως http://www.imalex.gr/EF4AFB8A.el.aspx)

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΓΡΙΦΟΣ -ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΙΑΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ 16 -4-2014 (Ωδή στην σπασμένη ομπρέλα...).

               Γρίφος ,για όσους δεν ήταν σήμερα 16/4/2014 στην συνεδρίαση της Διανομαρχιακής Ροδόπης -Έβρου ενάντια στα χρυσωρυχεία ,η οποία τελικά έγινε στο γραφείο του Δημάρχου στο Δημοτικό Μέγαρο Αλεξανδρούπολης λόγω συνεδρίασης του Δ.Σ. Αλεξανδρούπολης στην αίθουσα του Δ.Σ. Ποιού μεγάλου πολιτικού άντρα  του Έβρου ,με μεγάλη θητεία σε πάμπολλα δημόσια αξιώματα τις τελευταίες 10ετίες και που διεκδικεί την ψήφο μας ως υποψήφιος Δήμαρχος στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές με τον νέο συνδυασμό που έχει φτιάξει και που σκίζει τα ρούχα του πως και αυτός τώρα  είναι ..ενάντια στα Χρυσωρυχεία  , είναι έργο , η σπασμένη ομπρέλα της φωτογραφίας ,που ανήκει σε κυρία, η οποία εδώ και 15 χρόνια συμμετέχει στην Διανομαρχιακή και στους αγώνες ενάντια στα Χρυσωρυχεία και η οποία ( ...η ομπρέλα !) είχε την ατυχία να βρεθεί επάνω στο τραπέζι και να πέσει στα χέρια του εκνευρισμένου πολιτικού ,ο οποίος (όρθιος!) ξεφεύγοντας από κάθε όριο ,ως μαινόμενος ταύρος, την <<κοπάνησε>> με μανία επάνω στο  τραπέζι συσκέψεων  της αίθουσας του Γραφείου του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης , με όλη του τη δύναμη και μάλιστα πολλάκις;;;;;; Για την ιστορία ο εκνευρισμένος ( επιεικής ο χαρακτηρισμός ) πολιτικός ξέφυγε όταν, στον ισχυρισμό του πως τα μέλη της Διανομαρχιακής παίζουν παιχνίδια, στην συγκεκριμένη συγκυρία υπέρ του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Β. Λαμπάκη ,του αντιτάχθηκε πως ,χωρίς την αντίσταση των μελών της Διανομαρχιακής ,που προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους, τα Χρυσωρυχεία στη Θράκη θα ήταν πραγματικότητα εδώ και πολύ καιρό και πως είναι προσβλητικό να απαξιώνονται από τον συγκεκριμένο πολιτικό όλοι αυτοί οι άνθρωποι !  Η απάντηση σύντομα.....( Όχι τίποτα  άλλο αλλά η ομπρέλα αγοράσθηκε στη Ρόδο και άντε να βρούμε τώρα καινούρια !Πάντως το γραφείο αποδείχτηκε πολύ γερό αντέχοντας στη μανία με την οποία το χτύπησε ο συγκεκριμένος κύριος  και γλιτώνοντας μόνο με μερικές λακούβες).1 σχόλιο:

  1. το αριστερό του χέρι έτρεμε από τα νεύρα του. Δυστυχώς έχει ξεφύγει ο άνθρωπος και φάνηκε από τις αντιδράσεις του και από τις πράξεις του. αυτό είναι το λιγότερο που μπορω να πω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή