<<...Είναι κακό πράγμα η ανεργία, αλλά είναι χειρότερο ο θάνατος. Είναι καλό πράγμα η ανάπτυξη, αλλά είναι καλύτερο η ζωή. Θα προτιμούσα να μιλάω για τη ζωή, αλλά αν γίνουν τα χρυσωρυχεία θα σας μιλάω μόνο για την ψυχή σας. Τίποτα δεν θα έχω να πω πια για τη ζωή.>> Μητροπολίτης Άνθιμος,ομιλία-συλλαλητήριο ενάντια στα χρυσωρυχεία Αλεξανδρούπολη 16/1/2008 ( από τον ιστότοπο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως http://www.imalex.gr/EF4AFB8A.el.aspx)

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΩΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ 26-7-2013

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ 


       Οι χρυσοθήρες και τα τσιράκια τους αφού εξ άντλησαν όλα τα μέσα  (χορηγίες , ταξιδάκια ,συκοφαντίες , λιβάνισμα από τα ΜΜΕ υπέρ τους καθημερινά κλπ ) για να κάμψουν την αντίσταση του λαού της Αλεξανδρούπολης και της Θράκης έβαλαν μπρος τη λειτουργία του οργανωμένου παρακράτους .Συνεπικουρούμενοι και υπό το συντονισμό του κοντόχοντρου καναλάρχη της Αλεξανδρούπολης που απολάμβανε τον καφέ του σε διπλανό με το Δημαρχείο κατάστημα έστειλαν τους Γκοτζαμάνηδες να ''συνετίσουν" όσους είναι ενάντια στα σχέδιά τους για την καταστροφή του τόπου μας και την αρπαγή του πλούτου του.
      Το παρακράτος των Τραμπούκων των χρυσωρυχείων σε πλήρη δράση απωθεί το δήμαρχο Αλεξανδρούπολης και καταλαμβάνει την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στοχοποιώντας συγκεκριμένους ανθρώπους από την κοινωνία της Αλεξανδρούπολης και ξερνώντας ψέματα . Θαυμάστε τους στο βίντεο ΠΟΥ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΤΡΆΒΗΞΑΝ ( ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΘΕΡΜΆ ΓΙ ΑΥΤΌ ) από blog που υποστηρίζει τους χρυσοθήρες και που φέρει περήφανα στον τίτλο τη λέξη ´´εισβαλουν´´:
          


ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΕΒΡΟΥ :





Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο κ. Μ. ΚΑΚΟΥΛΙΔΗΣ ΑΠΩΘΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ Β. ΛΑΜΠΆΚΗ ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΊΘΟΥΣΑ .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου