<<...Είναι κακό πράγμα η ανεργία, αλλά είναι χειρότερο ο θάνατος. Είναι καλό πράγμα η ανάπτυξη, αλλά είναι καλύτερο η ζωή. Θα προτιμούσα να μιλάω για τη ζωή, αλλά αν γίνουν τα χρυσωρυχεία θα σας μιλάω μόνο για την ψυχή σας. Τίποτα δεν θα έχω να πω πια για τη ζωή.>> Μητροπολίτης Άνθιμος,ομιλία-συλλαλητήριο ενάντια στα χρυσωρυχεία Αλεξανδρούπολη 16/1/2008 ( από τον ιστότοπο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως http://www.imalex.gr/EF4AFB8A.el.aspx)

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ : Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΘΕΣΙΝΟ ΓΡΙΦΟ !

Επειδή υπάρχουν ''δημοσιογράφοι '' οι οποίοι δυσκολεύονται να λύσουν τον χθεσινό γρίφο , τους βοηθάμε :

Ο Απόστολος Φωτιάδης ήταν αυτός που ξέσπασε τα νεύρα του και την μανία του ,ενώ υπήρχε μία ήρεμη συζήτηση γύρω από το τραπέζι , επάνω στην άτυχη ομπρέλα που βρέθηκε μπροστά του και με την κυρία κάτοχο της ομπρέλας να κάθεται στο τραπέζι μόλις μισό μέτρο δίπλα από τον μαινόμενο κ. Φωτιάδη . Σε σημερινή πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή βέβαια το μόνο που βρήκε να πει  είναι πόσο καλός χριστιανός είναι ! Και ο δημοσιογράφος του Statusradio βέβαια δεν τόλμησε να τον ρωτήσει τίποτα σχετικό ! Ευτυχώς που στα μέλη της  Διανομαρχιακής Ενάντια στα Χρυσωρυχεία επικρατεί πάντα ψυχραιμία και νηφαλιότητα και αφήνουν αναπάντητες τέτοιες πράξεις . Εξ' άλλου ήταν η πρώτη φορά που ο κ.Φωτιάδης προσήλθε σε συνεδρίαση της Διανομαρχιακής και αν θέλει ας διαψεύσει το επεισόδιο ,οι μάρτυρες στην αίθουσα ήταν πολλοί , από όλες τις παρατάξεις και έμειναν στήλη άλατος !

6 σχόλια:

  1. Εχουμε και φωτογραφίες της σπασμένης ομπρέλας.
    Τα νέα έφθασαν μέχρι την Αθήνα.
    Το περιστατικό προκαλεί γέλια και στο παρδαλό κατσίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μία φωτογραφία χίλιες λέξεις..... . Θα ξυπνήει άραγε ο λαός πριν γίνει αργά? Καλή Ανάσταση σε όλους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είμαι από τους 4 πρώτους της Οικολογικής Εταιρείας (οι άλλοι τρεις Καλαϊτζίδης, Κοντακίδης και Καραμανίδης), που τρέξαμε στον Άβαντα όταν την δεκαετία του 1990 μάθαμε ότι η ΜΕΤΒΑ θα μεταφέρει εκεί το μετάλλευμα της Χαλκιδικής για επεξεργασία. Στην αρχή μας έδιωξαν, φάγαμε και ξύλο. Με την υπομονή μας όμως τους πείσαμε και έγιναν οι πρώτοι σύμμαχοί μας κατά του Χρυσού. Στη συνέχεια όταν προέκυψε η υπόθεση Περάματος, δεν διστάσαμε να συζητήσουμε με τους εκπροσώπους των Χρυσοθήρων (Ελλήνων και ξένων) Τσαγκαρισιάνο, Σαλούδο κ.λ.π. για να εκμαιεύσουμε μυστικά και αγωνιστήκαμε να γίνουμε πολύ, χωρίς ποτέ μας να κατηγορήσουμε κανέναν συμπολίτη μας που διαφωνούσε μαζί μας. Απλά αγωνιζόμασταν να τον μεταπείσουμε! Έτσι γίναμε πολλοί και τελικά πάρα πολλοί. Και δεν έλειψα από κανέναν αγώνα. Παρά τα πάρα πολλά προσωπικά και οικογενειακά μου προβλήματα. Δυστυχώς τελευταία διαπιστώνω μια τακτική να λοιδορείται, όποιος έχει αντίθετη άποψη ή δεν ταυτίζεται απολύτως με την επιτροπή! Και να χλευάζεται μάλιστα. Επειδή πολλοί από αυτούς που σήμερα κάνουν τους πρωτοπόρους του κινήματος και λοιδορούν όποιον δεν είμαι μεθ΄ ημών, κάποτε ήταν απόντες και περί άλλων τυρβάζανε, βλάπτουν τον αγώνα όταν, δεν ξέρω για ποιο λόγο, (τον υποψιάζομαι όμως) ανοίγουν τους ασκούς με τις κατηγορίες και τις ύβρεις, διχάζοντας τον λαό. Να σταματήσει λοιπόν αυτή η φαρσοκωμωδία με την σπασμένη ομπρέλα και αποσιωπάτε άλλα που ακολούθησαν ή προηγήθηκαν. Και αν είστε «άντρες «βγέστε» και κατηγορείστε ΄ με ως «πράκτορα των χρυσοθήρων». Σταματώ εδώ. Η άλλη τοποθέτησή μου, αν αναγκασθώ θα είναι δημόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τσιρτσίδης Αθ. Σαράντης26 Απριλίου 2014 στις 5:59 μ.μ.

    Από ποιόν λοιδορείται ο κ. Φωτιάδης και σπάει ομπρέλες ; Αξιέπαινος και καθαρός ο αγώνας σας κ. Ορδομπουζάνη , πρέπει όμως ΣΗΜΕΡΑ να ασκηθεί και κριτική απέναντι σε ορισμένους που έχουν περάσει από μια ντουζίνα δημόσια αξιώματα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν περιμένω από κανέναν εύσημα! Δυστυχώς όμως κ. Τσιρτσίδη παρανοήσατε τα όσα έγραψα. Καλά κάνατε και δημοσιεύσατε τη φωτογραφία με τη σπασμένη ομπρέλα. Την "εμπάθεια" καταδίκασα! Και τελειώνω με την εμπειρία των 70 χρόνων μου: "Όποιον δεν μπορείς να κάνεις φίλο, μην επιδιώκεις να τον κάνεις εχθρό σου" και ο νοών καταλαβαίνει!

    Υ.Γ. Πέστε αυτό το πρωτοπαλήκαρό που τηλεφώνησε και με απεκάλεσε "κρυπτοφασίστα, όργανο των χρυσορύχων και να προσέχω στις γωνίες", ότι κάνει πολύ μεγάλο κακό στον αγώνα. Τους πληρωμένους μπράβους και τα αφεντικά τους δεν τους φοβάμαι γιατί είναι "κότες", "δειλοί" και "άναδροι" !
    Αυτά και μόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τσιρτσίδης Αθ. Σαράντης6 Μαΐου 2014 στις 12:38 μ.μ.

    Δεν σας απονέμω εύσημα κ.Ορδομπουζάνη ,δεν έχω το ανάστημα να σας κρίνω. Δεν καταλαβαίνω όμως την θέση σας. Σας ενόχλησε η φωτογραφία και όχι το ίδιο το γεγονός ότι ο κ. Απόστολος Φωτιάδης κατέβασε μία (ξένη )ομπρέλα επάνω στο τραπέζι χωρίς να προκληθεί από κανέναν ; Φαντάζεστε τι θα έλεγαν αν το έκανε κάποιος άλλος ; Μπροστά στο επεισόδιο ήσασταν . Όλα τα ΜΜΕ το έθαψαν ,θέλατε να το κρύψουμε και εμείς ;Πού βρίσκεται η περίφημη εμπάθεια ;Όσο για τα πρωτοπαλίκαρα που σας παίρνουν τηλέφωνο δεν μπορώ να σας βοηθήσω , μπορούν όμως η αστυνομία και η τεχνολογία πολύ εύκολα να εντοπίσουν όποιον σας απειλεί ( αν ισχύει κάτι τέτοιο ) ,με υπόκοσμο πάρε δώσε δεν έχω, μην με ανακατεύετε. Και όσο για το ποιούς προσπαθούμε να κάνουμε φίλους ,να αναθεωρήσετε το αλάθητο της εβδομηντάχρονης εμπειρίας σας !!! Οι φιλίες μου είναι πεντακάθαρες όπως και η δική μου στάση ζωής. Ειλικρινά ακατανόητη η αντίδρασή σας.Μάλλον εσείς παρανοήσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή