<<...Είναι κακό πράγμα η ανεργία, αλλά είναι χειρότερο ο θάνατος. Είναι καλό πράγμα η ανάπτυξη, αλλά είναι καλύτερο η ζωή. Θα προτιμούσα να μιλάω για τη ζωή, αλλά αν γίνουν τα χρυσωρυχεία θα σας μιλάω μόνο για την ψυχή σας. Τίποτα δεν θα έχω να πω πια για τη ζωή.>> Μητροπολίτης Άνθιμος,ομιλία-συλλαλητήριο ενάντια στα χρυσωρυχεία Αλεξανδρούπολη 16/1/2008 ( από τον ιστότοπο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως http://www.imalex.gr/EF4AFB8A.el.aspx)

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΩΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΛΑΜΠΑΚΗ!

Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΥΣΩΡΥΧΕΙΑ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ.ΣΩΚΟΥ ΠΩΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΡΓΟ...
Συνάντηση Σώκου με δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Τρίτη, 05 Απρίλιος 2011 09:58
lampakhs_swkos
Ζητήματα σχολικής στέγης, διαχείρισης απορριμμάτων, το ζήτημα της καθυστέρησης των έργων στο λιμάνι καθώς επίσης και της περιφερειακή οδού της Αλεξανδρούπολης, συζητήθηκαν στη συνάντηση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας Θράκης, Θύμιου Σώκου, με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Ευάγγελο Λαμπάκη. Ερωτηθείς για την επένδυση χρυσού στην περιοχή, ο κ. Σώκος δήλωσε ότι η κυβέρνηση δεν προωθεί τέτοιο έργο, αλλά η απόφαση επαφίεται στις τοπικές κοινωνίες και στους τοπικούς φορείς.

1 σχόλιο:

  1. Μάλλον δεν άρεσε στη Δέλτα η απάντηση του Σώκου. Στη ΓΝΩΜΗ υπάρχει πάντως, αυτούσια και σε πλαίσιο. Να στε καλά
    Καλή αρχή και με πετυχημένους αγώνες
    Xorxe

    ΑπάντησηΔιαγραφή